Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj stek z pieprzem z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka Broil London, liście rozmarynu, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini, Czosnkowo-pieprzowy Schab pieczony jagnięcy z pomidorowym Haszem podany na Crostini, oraz Stek I Papryka W Sosie Chrzanowo-Czosnkowym Różanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz czosnek, gorące płatki czerwonej papryki, ziarna pieprzu, rozmaryn i oliwę z oliwek w worku Zip-loc.
Dodać wołowinę, zalać marynatą. Wycisnąć całe powietrze z worka, aby wołowina była otoczona marynatą i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Rozgrzej grill lub brojlery przez 15 do 20 minut.
Posyp stek solą i grillem lub grillem do rzadkiego lub średnio rzadkiego, w zależności od preferencji.
Czas gotowania zależy od grubości i temperatury wołowiny, więc naciśnij na stek palcem, a jeśli nadal czuje się całkowicie surowy w środku, daj mu trochę dłużej.
Jest to jedna z rzeczy, które kucharze po prostu trzeba wyczuć i nauczyć się czytać milczące znaki. Lepiej pod niż rozgotowane, więc sprawdzaj często, a jeśli palec cię pokona, pokrój stek nożem i zobacz.
Niech stek odpocznie przez co najmniej godzinę, aby soki z powrotem do mięsa, a następnie pokroić w krótkie, bardzo cienkie plastry. (Najlepszym nożem do krojenia jest nóż do chleba z falistymi, a nie spiczastymi zębami, który niesamowicie dobrze przecina wołowinę.)
Podawać na grillowanym czosnku Crostini.
Na każdym kawałku chleba ułożyć kilka ogolonych kromek wołowiny, na wierzchu ostrą kropką śmietany chrzanowej, rozsypać mieloną natką włoskiej pietruszki i odrobiną koszernej soli.
Serena, Jedzenie I Historie
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.