Stek z nerkami z boczkiem i pieczarkami

Stek z nerkami z boczkiem i pieczarkami
Stek i ciasto z nerkami z boczkiem i pieczarkami wymaga z grubsza 6 godzin i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.91 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grzybów, jajek, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do valentin day. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany stek z pieczarkami, serem pleśniowym i boczkiem, Stek z boczku z kolendrą, boczniakami wędzonymi i tymiankowym brązowym masłem, oraz A good steak & kidney pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przeciąć nerki na pół i usunąć rurki i skórki; dobrze spłukać pod zimną bieżącą wodą. Pat suche, i pokroić w 1/2 cala kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Wlać olej roślinny do dużego, ciężkiego dolnego garnka i ustawić na średnim ogniu. Doprawić mąkę do smaku solą i pieprzem w misce. Wrzucić nerkę i dusić mięso w mące; strząsnąć nadmiar. Podsmaż mięso na gorącym oleju, aż będzie dobrze zarumienione, a następnie usuń.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać boczek do garnka i gotować, aż chrupiące. Wymieszać cebulę i grzyby, i gotować do zmiękczenia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wlać bulion wołowy, Wino i rumiane mięso; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż mieszanina zacznie gęstnieć, około 5 do 10 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 do 2 godzin, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
6
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia, na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Odcedzić, następnie rozgnieść z masłem i mlekiem; doprawić solą i pieprzem. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Naciśnij jeden arkusz ciasta francuskiego w 9-calowym naczyniu na ciasto i przyciąć krawędzie, aby pasowały. Napełnij schłodzoną mieszaniną mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
10
Rozłóż puree ziemniaczane na wierzchu, o grubości około jednego cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
11
Pozostałą warstwę ciasta francuskiego ułożyć na wierzchu ciasta. Nadmiar ciasta obcinamy na brzegach, a następnie obcinamy brzegami widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
12
Posmaruj wierzch ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
13
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub aż skórka będzie złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn