Stek i ciasto z nerkami z boczkiem i pieczarkami wymaga z grubsza 6 godzin i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.91 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grzybów, jajek, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do valentin day. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany stek z pieczarkami, serem pleśniowym i boczkiem, Stek z boczku z kolendrą, boczniakami wędzonymi i tymiankowym brązowym masłem, oraz A good steak & kidney pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przeciąć nerki na pół i usunąć rurki i skórki; dobrze spłukać pod zimną bieżącą wodą. Pat suche, i pokroić w 1/2 cala kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Wlać olej roślinny do dużego, ciężkiego dolnego garnka i ustawić na średnim ogniu. Doprawić mąkę do smaku solą i pieprzem w misce. Wrzucić nerkę i dusić mięso w mące; strząsnąć nadmiar. Podsmaż mięso na gorącym oleju, aż będzie dobrze zarumienione, a następnie usuń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Gulasz Wołowy Mięso
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
3
Dodać boczek do garnka i gotować, aż chrupiące. Wymieszać cebulę i grzyby, i gotować do zmiękczenia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Wlać bulion wołowy, Wino i rumiane mięso; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż mieszanina zacznie gęstnieć, około 5 do 10 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 do 2 godzin, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
6
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia, na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Odcedzić, następnie rozgnieść z masłem i mlekiem; doprawić solą i pieprzem. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Naciśnij jeden arkusz ciasta francuskiego w 9-calowym naczyniu na ciasto i przyciąć krawędzie, aby pasowały. Napełnij schłodzoną mieszaniną mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
10
Rozłóż puree ziemniaczane na wierzchu, o grubości około jednego cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Pozostałą warstwę ciasta francuskiego ułożyć na wierzchu ciasta. Nadmiar ciasta obcinamy na brzegach, a następnie obcinamy brzegami widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
12
Posmaruj wierzch ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
13
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub aż skórka będzie złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego