Stek Z Kostki Gulasz

Stek Z Kostki Gulasz
Kostka stek gulasz może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 40g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka przypraw, soli, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Easy Swiss Steak: Obfity Stek Z Kostki, Stek Kostkowy Milanese, oraz Cube Steak W / Gravy.

Instrukcje

1
Pokroić steki kostki na kawałki o 1/2 cala wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z KostkiStek Z Kostki
2
Posypać mąkę na talerzu, i pogłębiać mięso w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Na dużej patelni, rozgrzać olej i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj kawałki stek, cebula, i czosnek do oleju na patelni; saute aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W razie potrzeby dodaj więcej masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Wymieszać z bulionem wołowym, ziemniakami, groszkiem i marchewką, sosem brązującym, włoską przyprawą, solą i czarnym pieprzem. Przykryć, wyłączyć ogień na wolnym ogniu, i gotować przez 25 protokół. Będzie gęstnieć podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Groch I MarchewGroch I Marchew
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Dodaj więcej wody, jeśli zrobi się zbyt gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn