Stek z kolendro-migdałowym Pesto
Stek z Kolendro-migdałowym Pesto to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kolendrę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Stek z kolendry z pesto, Stek Z Kolendry, oraz Stek Marynowany Z Kolendry I Limonki.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników wymieszać w blenderze; procesować do drobno posiekanego (około 15 sekund).
Dodać jogurt i sok; proces do gładkiej.
Grill stek 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.