Stek z Klonu i soi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj stek z Klonu i soi. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 230 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz pieprz, syrop klonowy, sake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Klonowy stek glazurowany z pieczonej endywii, Stek z flanki glazurowany soją, oraz Ponzu-Glazurowany Stek Z Flanki.
Instrukcje
Stek przekłuć delikatnie po obu stronach.
Połączyć stek i dalej 6 składników (przez pieprz) w płytkim naczyniu; obrócić do płaszcza. Marynować w temperaturze pokojowej 20 minut, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć stek z marynaty, zastrzegając marynatę.
Umieść stek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Wlać marynatę do małej patelni; doprowadzić do wrzenia, dobrze mieszając. Gotować na średnim ogniu 3 minut lub aż gęste i syropy.
Stek pędzla z połową glazury; broil 5 minut. Obróć stek nad, i szczotkować z pozostałą glazurą; dusić 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść stek na desce do krojenia; odstawić 5 minut.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.