Stek Z Grzybów
Stek z grzybów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 382 kalorie, 43g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 6. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Jest idealny do Walentynki. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, sól, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Cheesy Steak & Mushroom Panini Z Frytkami Stekowymi, oraz Stek z sosem grzybowym (steak aux Champignons) podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połączyć mąkę, sól i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodać wołowinę, kilka sztuk na raz, i wstrząsnąć do pokrycia.
W 3-qt. Wolnowar połączyć grzyby, cebulę i wołowinę.
Połączyć zupę, sherry, oregano, tymianek i pozostałą paprykę; polać na wierzch. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 7-9 godzin lub do miękkości wołowiny.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon są moimi ulubionymi stekami. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z nich jest Maison L ' envoye Attache Pinot Noir. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir]()
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Redolent boysenberry i minerał na nosie, który łączy goździk, podłogę leśną, colę, subtelny czarny pieprz i tosty dębowe nuty na podniebieniu. Witana kwasowość podnosi i rozszerza smaki poprzez długie, jedwabiste wykończenie.