Stek Z Flanki Z Masłem Ponzu I Miso

Stek Z Flanki Z Masłem Ponzu I Miso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj stek z flanki z masłem Ponzu i Miso. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 51g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,24 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka cukru, mizkan honteri ® mirin seasoning, mizkan ajipon ® ponzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ponzu-Glazurowany Stek Z Flanki, Stek z wasabi i ziemniaki z Miso, oraz Jedz za 8 dolców: miska ryżu z Miso-marynowanym stekiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn