Stek Z Flanki Nadziewany Warzywami

Stek Z Flanki Nadziewany Warzywami
Warzywny faszerowany stek z flanki to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Za 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 19g tłuszczu i w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do valentin day. Mieszanka młodego szpinaku, pasków bekonu, porów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 55 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 66%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowany faszerowany stek z flanki w stylu Muffuletta (nadziewany Salumi, Provolone i sałatką z oliwek), Grillowany Stek Z Flanki I Warzywa Trio, oraz Faszerowany Stek Z Flanki.

Instrukcje

1
Pokrój stek poziomo z dłuższego boku do 1/2 cala. po przeciwnej stronie. Otwórz stek tak, aby leżał płasko;przykryj folią. Spłaszcz do 1/4 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Usuń plastik; posyp stek 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Odłóż na bok. Na patelni gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Usuń ręczniki papierowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Odcedź, zachowując 2 łyżki stołowe.
5
W kroplach podsmaż pory, żółtą paprykę i 1 szklankę selera do miękkości. Dodaj szpinak, tymianek, bazylię i boczek. Przełóż mięso łyżką do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Zwiń mocno galaretkę, zaczynając od dłuższego boku. Krawat ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
7
Natrzyj stek czosnkiem i pozostałą solą. Na dużej patelni zrumienić mięso na oleju ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Umieść w wysmarowanej tłuszczem płytkiej brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Dodaj cebulę i pozostały seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Połącz pozostałe składniki; polej stek. Przykryj luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
11
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Podlać kroplami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
12
Piec bez przykrycia 15 minut dłużej lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
13
Odstaw na 10-15 minut.
14
Usuń Sznurek i pokrój. Wyrzuć liść laurowy; w razie potrzeby zagęścić soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek z flanki. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn