Przepis meksykańska flanka stek z brązowym ryżem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 4,12 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 686 kalorii, 33g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kalifornijskie chili, brązowy ryż, cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Meksykańskie Tacos Ze Stekiem Z Flanki, Meksykańskie Tacos Ze Stekiem Z Flanki, oraz Meksykański Stek Nadziewany Flank dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wołowinę opłukać i osuszyć; pokroić w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/8 cala i umieścić w misce. W blenderze przykryć suszone chili 3/4 szklanki wrzącej wody; odstawić, aż chili będą miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka Chili
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodaj sok z limonki, czosnek, cayenne i 1/2 łyżeczki soli i wirować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Polać wołowiną, przykryć i schłodzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 4 szklanki wody i brązowy ryż do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta, a ryż będzie miękki do ugryzienia, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry's
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W międzyczasie wlej olej na patelnię o średnicy 10-12 cali na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, wołowinę wyjąć z marynaty łyżką szczelinową (marynata rezerwowa) i dodać do patelni. Mieszaj, aż mięso nie będzie już różowe, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby Umożliwić
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przełożyć wołowinę na obramowany talerz lub miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Dodaj paprykę i cebulę na patelnię; często mieszaj, aż kuleją, 5 do 6 minut. Wołowinę z powrotem na patelnię wraz z zarezerwowaną marynatą; doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając raz lub dwa razy, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.