Stek z flanki i suszone pomidorowo-bazyliowe Pesto Linguine

Stek z flanki i suszone pomidorowo-bazyliowe Pesto Linguine może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 482 kalorie, 28g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pesto pomidorowo-bazyliowego, stek z flanki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Suszone na słońcu pomidorowe pesto nadziewane flanką stek, Linguine z suszonym na słońcu Pesto pomidorowym, oraz Suszone Pomidory, Stek Z Flanki I Gulasz Z Białej Fasoli.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
Obie strony steku równomiernie posmarować oliwą z oliwek i posypać solą.
Stek z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
8 do 10 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Pokrój po przekątnej na cienkie paski.
Podgrzać 1/2 szklanki suszonego Pesto pomidorowo-bazyliowego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać paski wołowiny i gotować, mieszając często, 2 do 3 protokół.
Dodaj szpinak, i gotować, mieszając często, 3 protokół lub po prostu aż zwiędnie.
Dodaj ugotowany makaron i pozostałe 1/2 szklanki suszonego Pesto pomidorowo-bazyliowego, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Posypać mielonym pieprzem i czerwoną papryką i podawać natychmiast.