Stek Z Flanki Czosnku

Stek Z Flanki Czosnku
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Stek z flanki czosnku może być wspaniały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ząbki czosnku, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Stek Z Grilla Z Czosnkiem, Stek z czosnkiem i imbirem, oraz Stek Z Polentą Czosnkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w małej misce. Rub mieszaninę równomiernie na boki stek; umieścić stek w płytkim naczyniu. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
StekStek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Stek z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
8 do 10 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
4
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
5
Stek pokroić po przekątnej na cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn