Stek z dziczyzny z papryką i cebulą

Stek z dziczyzny z papryką i cebulą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Stek z dziczyzny z papryką i cebulą może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 262 kalorie, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 5,77 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka przypraw stek, cebula, skrobia kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy to Włoskie kanapki z dziczyzną i kiełbasą z papryką i cebulą, Stek, papryka i cebula Pizza, oraz Stek Hoagies z pieczarkami, cebulą i papryką.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać bulion wołowy, sherry, sos sojowy, sól i pieprz. Doprawić mięso solą peklującą i przyprawą do steków, a następnie umieścić w misce z marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podgrzać jedną łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Użyj szczypce lub szczeliny łyżka do przeniesienia dziczyzny na patelni, zastrzegając marynaty. Gotować i mieszać aż rumiane i gotowane przez, 3 do 5 protokół, w zależności od wielkości kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
DziczyznaDziczyzna
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Wyjąć do czystej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i paprykę paski; gotować i mieszać, aż zacznie się miękka, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Wyjmij je z patelni i umieść w misce z mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 2 łyżkach zarezerwowanej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8
Wlać resztę marynaty do patelni. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na średnim ogniu przez minutę. Wymieszać zawiesinę skrobi kukurydzianej i nadal gotować, mieszając powoli, aż zgęstnieje, około 1 minuty. Powrót mięsa i warzyw na patelnię i mieszać aż pokryte sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Przełożyć do naczynia do serwowania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn