Stek Z Czosnkiem Sojowym
Stek z czosnku sojowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,21 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz ocet destylowany, czosnek, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Sos Sojowo-Sezamowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj olej roślinny, sos sojowy, ocet, ketchup i zmiażdżony czosnek.
Umieść stek w dużej plastikowej torebce.
Polać marynatą stek. Uszczelnić i marynować w lodówce co najmniej 3 godziny.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Steki umieścić na grillu i wyrzucić marynatę. Gotować przez 5 minut na stronę lub do pożądanej doneness.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.