Stek z czerwonego wina i granatu z cebulą Cipollini

Stek z czerwonego wina i granatu z cebulą Cipollini
Stek z czerwonego wina i granatu z cebulą Cipollini to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 352 kalorie, 16G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ziaren pieprzu, cukru, wina merlot i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spódnica stek z cebulą Cipollini, Stek z pieczarkami i sosem z czerwonego wina, oraz Stek Z Pieczarkami I Sosem Z Czerwonego Wina.

Instrukcje

1
W płynnej miarce trzepać w kolejności, zaczynając od miodu, melasy, 1 łyżeczki soli, cukru, soku z granatów i wina. Uwaga Cooka: zaczynając od lepkich składników, a następnie dodając płyn ułatwia mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Wlać połowę mieszanki do dużej plastikowej torebki zamykanej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Dodaj do torby ziarna pieprzu, olej roślinny i stek. Zapieczętuj i masuj stek, zanim pozostaw go w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę. Jeśli potrzebujesz więcej czasu niż to, Przechowywać w lodówce, ale upewnij się, aby doprowadzić go do temperatury pokojowej przed grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Resztę marynaty, cebulę i czosnek wlać do małego rondla na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i spuścić na wolnym ogniu, aż ciecz zmniejszy się i zgęstnieje, o 15 do 20 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć stek z plastikowej torebki i delikatnie osuszyć. Marynatę wyrzucić z plastikowej torebki. Doprawić stek z obu stron posypką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
7
Miejsce na grillu, jest całkowicie w porządku, jeśli kilka ziaren pieprzu z marynaty powiesić na drogie życie i iść na przejażdżkę na grillu ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Gotować, aż stek łatwo uwalnia się z grilla, o 5 protokół. Odwróć i gotuj drugą stronę przez 5 minut więcej dla średnio rzadkich, co jest najlepsze dla tego cięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wyjmij z grilla na talerz, przykryj folią aluminiową i pozostaw stek 10 minut, umożliwiając redystrybucję soków przed pokrojeniem. Zwróć uwagę na kierunek, w którym poruszają się mięśnie w steku i upewnij się, że przeciąłeś w poprzek lub prostopadle do tego kierunku, aby osiągnąć najbardziej delikatne wyniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
W naczyniu do serwowania umieścić plastry steku i polać polewą i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn