Stek z Buffalo i cebula Confit na grzankach czosnkowych

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Buffalo stek i cebula Confit na grzanki czosnkowe spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 27g białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, bulion wołowy, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cały anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Doskonała zupa ziemniaczana, porowa i cebulowa z grzankami z serem czosnkowym, Rillettes Z Kurczaka Buffalo Z Grzankami Schmaltz, oraz Ultimate Extra-Chrupiące Podwójne Smażone Confit Buffalo Wings dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połówki cebuli i pokroić każdą połowę wzdłuż na 6 klinów. W 2-quart ciężki rondel rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i podsmażyć cebulę, mieszając, aż krawędzie są złotobrązowe, o 2 protokół. Wymieszać z pozostałymi składnikami confit i dusić, przykryte, aż cebula będzie miękka, o 20 protokół.
Zdjąć pokrywkę i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż płyn lekko zgęstnieje i sypnie, o 10 minut więcej. Odrzuć anyż Gwiaździsty. Trzymaj confit ciepły, przykryty.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Wytnij tłuszcz ze steków i pokrój każdy stek na 4 równe kawałki. Stek osuszyć i doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i brązowy stek po obu stronach, o 3 minut w sumie.
Przelej stek na patelnię i piecz w środku piekarnika około 5 minut na średnio Rzadki.
Podczas pieczenia stek, połówki ząbka czosnku. Na blasze do pieczenia w piekarniku ze stekami lub w tosterze tostować chleb na złoty kolor. Natychmiast pocierać tosty z pokrojonymi bokami czosnku.
Podajemy stek i cebulę confit na tostach z prażonymi buraczkami i przecierem czosnkowo-buraczanym.
Każda porcja, w tym Prażone buraki i purée, około 400 kalorii i 4,6 grama tłuszczu.