Stek Wieprzowy Hoisin
Stek wieprzowy Hoisin to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 184 kalorie, 24g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, polędwicę wieprzową, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek + Sałatka z grochu Wasabi z winegretem Hoisin, Grillowany stek z łososia z sosem BBQ Hoisin, oraz Hoisin-stek glazurowany z warzywami Sezamowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwiczki wieprzowe pokroić wzdłuż, cięcia, ale nie przez drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko.
Umieść folię nad wieprzowiną; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Wieprzowinę pokroić w poprzek na 4 steki; posypać solą.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę; gotować od 3 do 4 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Przełożyć wieprzowinę na talerz. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Ocet i pozostałe składniki połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać mieszaninę octu do patelni kapie; gotować 1 minutę. Powrót wieprzowiny na patelnię; usunąć z ognia.
Odstawić 2 do 3 minut lub do dokładnie ogrzanego, często obracając.
Podawać z: sezamem Bok Choy