Stek w spódnicy z sosem Kolendrowo-czosnkowym

Stek w spódnicy z sosem Kolendrowo-czosnkowym
Spódnica stek z sosem czosnkowym kolendry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szaszłyki stekowe w spódnicy z sosem Kolendro-czosnkowym, Stek w spódnicy z sosem Chipotle i ryżem Kalafiorowo-limonkowym i fasolą, oraz Spódnica Stek Z Czerwonym Chile Cilantro Chimichurri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek zmielić i zacieru do pasty z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
SólSól
2
Przełożyć do blendera i dodać pozostałe składniki sosu, następnie zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Wymieszać razem kminek, sól i pieprz w małej misce. Stek stek osuszyć, następnie natrzeć obie strony kawałków mieszanką kminku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
KminekKminek
StekStek
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać naoliwioną dobrze przyprawioną patelnię grillową na dużym ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić, następnie stek grillowy w 2 partiach, odwracając się od czasu do czasu, około 2 minut na partię dla cienkich kawałków lub 6 do 8 minut na partię dla grubszych kawałków (średnio Rzadki).
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Podawać stek skropiony sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StekStek
4
Dane Żywieniowe
5
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn