Stek w spódnicy z sosem Kolendrowo-czosnkowym

Spódnica stek z sosem czosnkowym kolendry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szaszłyki stekowe w spódnicy z sosem Kolendro-czosnkowym, Stek w spódnicy z sosem Chipotle i ryżem Kalafiorowo-limonkowym i fasolą, oraz Spódnica Stek Z Czerwonym Chile Cilantro Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek zmielić i zacieru do pasty z solą.
Przełożyć do blendera i dodać pozostałe składniki sosu, następnie zmiksować na gładką masę.
Wymieszać razem kminek, sól i pieprz w małej misce. Stek stek osuszyć, następnie natrzeć obie strony kawałków mieszanką kminku.
Rozgrzać naoliwioną dobrze przyprawioną patelnię grillową na dużym ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić, następnie stek grillowy w 2 partiach, odwracając się od czasu do czasu, około 2 minut na partię dla cienkich kawałków lub 6 do 8 minut na partię dla grubszych kawałków (średnio Rzadki).
Podawać stek skropiony sosem.
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.