Stek w paski z sosem z wina cebulowego

Stek w paski z sosem z wina cebulowego to bezglutenowe danie główne. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 23G białka, oraz 24g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanina a. 1. oryginalny sos, czosnek, kliny cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Stek w paski z sosem Rozmarynowo-czerwonym winem, New York Strip Steak z sosem grzybowym z czerwonego wina, oraz Pieczony New York Strip Steak z sosem musztardowym z Porto Wine.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnio gorące ciepło. Cebulę i czosnek ugotować na maśle na dużej patelni na średnim ogniu 10 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj sos stek i wino; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Umieść steki na grillu. Grilluj od 6 do 8 minut z każdej strony dla średnio rzadkich (145F) do średniej doneness (160F).
Podawać posypane mieszaniną sosu stek.