Stek w paski z sosem pieprzowym

Stek w paski z sosem pieprzowym
Strip Steak z sosem pieprzowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 36g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $5.09 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 70 powiedziało, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, ziarna pieprzu, koniak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć klarowane masło można śledzić to danie główne z Tarta Z Surową Czekoladą jako deser. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pan Seared Strip Steak z musztardowym sosem śmietanowym, Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy, oraz New York Strip Steak ze słodką papryką-masło chorizo.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posyp steki koszerną solą i pokruszonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sól KoszernaSól Koszerna
StekStek
3
Rozgrzać masło w 12-calowej, ciężkiej patelni saute na średnim ogniu. Gdy masło jest gorące, dodać steki i gotować, aż rumiane z obu stron, o 2 protokół na stronę średnio rzadkie i 3 protokół na stronę średnio.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjmij steki z patelni i umieść na stojaku ustawionym na blasze; umieść w piekarniku, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Dodaj Czas do saute patelni i ubijać, aż chrupiące kawałki uwolnienia z dna patelni. Pozostawić ciecz do zmniejszenia na 3 do 4 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
6
Dodaj koniak, śmietanę i zielony pieprz na patelnię. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować, stale ubijając, aż sos lekko zgęstnieje, wystarczy Płaszcz Z Tyłu łyżki; zajmie to 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Krem CiężkiKrem Ciężki
KoniakKoniak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
7
SOS doprawiamy do smaku koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
SOSSOS
8
Steki układamy na talerzach, polewamy sosem i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SOSSOS

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn