Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Stek, szparagi i czerwona Sałatka ziemniaczana może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, grillowany stek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagowy placek ziemniaczany ze stekiem i jajkami, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Sałatka Ze Szparagów, Gorgonzoli I Steków Na Ciepło dla podobnych receptur.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.