Stek smażony z warzywami

Stek smażony z warzywami
Stek smażony z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Mieszanka marchew, pieprz, kalafior i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek Smażony I Warzywa, Kiełbasa smażona z warzywami, oraz Smażone warzywa w sosie ostrygowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, ubij razem pierwsze osiem składników, aż będą gładkie; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Na patelni lub woku stek smażyć na oleju przez 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać brokuły, kalafior, cebula, marchew i sos sojowy mieszaniny; przykryć i gotować przez 8 minut lub aż warzywa są chrupiące-przetargu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
WarzywaWarzywa
Sos SojowySos Sojowy
BrokułyBrokuły
MarchewMarchew
CebulaCebula
4
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn