Stek Smażony Z Kurczakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego steka z kurczaka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 878 kalorii, 42g białka, oraz 49g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka mleka, pieprzu, dekoracji: pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek Z Kurczaka Smażony, Stek Z Kurczaka Smażony, oraz Stek Z Kurczaka Smażony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki posypać solą i pieprzem równomiernie. Odstawić.
Połączyć okruchy krakersów, 1 szklanka mąki, proszek do pieczenia, 1 łyżeczka soli, 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i czerwonej papryki.
Ubij razem 3/4 szklanki mleka i jajek. Steki pogłębiania w Cracker mieszaniny okruchów; zanurzyć w mieszaninie mleka i pogłębiania w mieszaninie cracker ponownie.
Wlać olej do 12-calowej patelni; podgrzać do 36
(Nie należy używać patelni nonstick.) Smażyć steki 10 minut. Obrócić i smażyć 4 do 5 Więcej minut lub aż złoty kolor.
Wyjąć do stojaka z drutu na patelni jellyroll. Steki trzymaj ciepłe w piekarniku 225. Ostrożnie odcedzić gorący olej, zastrzegając gotowane kawałki i 1 łyżka kapieli na patelni.
Ubić razem pozostałą 1/4 szklanki mąki, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżeczkę czarnego pieprzu i 4 szklanki mleka.
Wlać mieszaninę do zastrzeżonych kapiących na patelni; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 10 do 12 minut lub aż zgęstnieje.
SOS podawać ze stekami i puree ziemniaczanym.
W razie potrzeby posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.