Stek Smażony Na Wsi
Kraj smażony stek może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 374 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, cebula w proszku, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać krakersy saltine można śledzić to danie główne z Lody Cukierkowe Caramel Crack jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do valentin day. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Stek Smażony Na Wsi, Stek Smażony Na Wsi, oraz Stek smażony na wsi z sosem.
Instrukcje
Jajko i mleko ubić w płytkiej misce; odstawić.
Ubić razem mąkę, rozgniecione solanki, przyprawioną sól, cebulę w proszku i przyprawę do steków. Zanurz steki w mieszaninie jaj, a następnie naciśnij każdy stek w mieszance mąki. Pat mieszaniny mąki do steków, aby pokryć je całkowicie.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, i smażyć steki, aż będą złotobrązowe, firma, gorąco w środku, i po prostu obracając się od różowego do szarego, o 4 protokół na stronę. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.