Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Salisbury stek z sosem grzybowym spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, masło, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek Salisbury z sosem grzybowym, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Salisbury stek i sos pieczarkowy.
Instrukcje
1
Połączyć 1/4 szklanki cebuli, pieprz, sól, czosnek, i wołowiny. Kształt na 4 (1/2-cala grubości) paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pieprz
Cebula
Wołowina
Sól
2
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Płaszcz w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać paszteciki; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
4
Roztopić masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać grzyby; smażyć 4 protokół. Wymieszać w winie i pozostałą cebulę; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Wino
6
Połączyć bulion i mąkę; dodać do patelni i doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut lub aż gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać paszteciki i ocet do patelni; gotować 2 protokół.