Stek Salisbury z sosem grzybowym

Stek Salisbury z sosem grzybowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Salisbury stek z sosem grzybowym spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, skondensowany krem z zupy grzybowej, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać koniak, można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Salisbury z sosem grzybowym, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Salisbury stek i sos pieczarkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć wołowinę, 1/4 może zupa grzybowa, bułka tarta, jajko, cebula, i stek przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortille Mączne, 8 CaliTortille Mączne, 8 Cali
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dokładnie wymieszać i uformować na 4 owalne paszteciki.
3
Rozgrzać olej i 1 łyżka masła na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowe paszteciki po obu stronach i przenoszą na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać pozostałe masło i koniak (zdjąć patelnię z ognia podczas dodawania koniaku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Pieczarki Saute przez 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Dodać bulion wołowy i ubić w sosie, aż będzie gładka. Wymieszać z pozostałą zupą grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Powrót paszteciki na patelni i sos łyżka nad góry. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podawać steki Salisbury i sos pieczarkowy na gorącym gotowanym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn