Stek Salisbury z sosem grzybowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Salisbury stek z sosem grzybowym spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, skondensowany krem z zupy grzybowej, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać koniak, można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Salisbury z sosem grzybowym, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Salisbury stek i sos pieczarkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć wołowinę, 1/4 może zupa grzybowa, bułka tarta, jajko, cebula, i stek przyprawy.
Dokładnie wymieszać i uformować na 4 owalne paszteciki.
Rozgrzać olej i 1 łyżka masła na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowe paszteciki po obu stronach i przenoszą na talerz.
Dodać pozostałe masło i koniak (zdjąć patelnię z ognia podczas dodawania koniaku.)
Pieczarki Saute przez 7 do 8 minut.
Dodać bulion wołowy i ubić w sosie, aż będzie gładka. Wymieszać z pozostałą zupą grzybową.
Powrót paszteciki na patelni i sos łyżka nad góry. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 25 minut.
Podawać steki Salisbury i sos pieczarkowy na gorącym gotowanym ryżu.