Stek Salisbury z sosem grzybowym
Stek Salisbury z sosem grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 551 kalorii, 32G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, grzyby, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Stek Salisbury z sosem grzybowym, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Stek Salisbury z sosem grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć połowę posiekanej cebuli w 1 łyżce gorącego oleju na średniej patelni na średnim ogniu do miękkości.
Dodać czosnek, i smażyć 30 sekund.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Połącz mieszankę cebuli, wołowinę, następne 4 Składniki, 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Kształt na 6 pasztecików.
Gotować paszteciki w pozostałych 2 łyżki gorącego oleju na średnim ogniu 3 minut z każdej strony lub aż rumiane. (Nie gotuj, dopóki nie skończysz.)
Usunąć paszteciki i odstawić na bok.
Dodaj pozostałą połowę posiekanej cebuli do kapieli na patelni, i smażyć na średnim ogniu do miękkości; dodaj grzyby, i smażyć 3 protokół.
Ubić w mące i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę; ubić w winie, bulionie, a pozostałe 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Umieścić paszteciki w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia; top równomiernie z sosem.
Piec, pod przykryciem, w 350 przez 25 minut lub do zakończenia.
Uwaga: podgrzać, piec, przykryty, w 350 przez 45 minut lub do bąbelków.