Stek Salisbury Z Dziczyzny
Stek z dziczyzny Salisbury jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 861 kalorii, 37g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 6,72 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli i pieprzu, maślane krakersy okrągłe, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 81%. Spróbuj Stek Salisbury, Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na ciężkiej patelni, na średnim lub średnim ogniu. W dużej misce, wymieszać razem pokruszone krakersy, czosnek w proszku, cebula sól, sól i pieprz. Ubić jajko w małej misce.
Kostki dziczyzny zanurzyć w jajku, a następnie w mieszaninie okruchów do pokrycia. Smażyć na gorącym oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Kostki bulionowe rozpuścić we wrzącej wodzie i przelać na patelnię.
Dodać cebulę i grzyby. Niższe ciepło, przykryć i gotować, aż mięso będzie miękkie, o 15 protokół-dodać więcej wody w razie potrzeby. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w zimnej wodzie i wymieszać z sosem. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje.