Stek Salisbury Z Dziczyzny

Stek Salisbury Z Dziczyzny
Stek z dziczyzny Salisbury jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 861 kalorii, 37g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 6,72 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli i pieprzu, maślane krakersy okrągłe, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 81%. Spróbuj Stek Salisbury, Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na ciężkiej patelni, na średnim lub średnim ogniu. W dużej misce, wymieszać razem pokruszone krakersy, czosnek w proszku, cebula sól, sól i pieprz. Ubić jajko w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
Do WiązaniaDo Wiązania
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Kostki dziczyzny zanurzyć w jajku, a następnie w mieszaninie okruchów do pokrycia. Smażyć na gorącym oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Kostki bulionowe rozpuścić we wrzącej wodzie i przelać na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
DziczyznaDziczyzna
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać cebulę i grzyby. Niższe ciepło, przykryć i gotować, aż mięso będzie miękkie, o 15 protokół-dodać więcej wody w razie potrzeby. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w zimnej wodzie i wymieszać z sosem. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn