Stek Salisbury
Salisbury Steak to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Mieszanka ziemi okrągłe, chleb, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 51 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Stek Salisbury, Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż okruchy oczywiście środek 1/3 szklanki.
Połącz okruchy, wołowinę, jajko i cebulę w misce. Kształt na 6 (1/2-cala grubości) pasztecików.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki; gotować 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Przenieść paszteciki na talerz i zachować ciepło.
Dodać grzyby do patelni; smażyć na średnim ogniu 2 protokół.
Dodać consomm wołowiny, zastrzegając 1 łyżkę stołową.
Dodać zupę grzybową i pieprz; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Dodaj paszteciki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i dusić 20 protokół.
Połączyć reserved 1 łyżka consomm i skrobi kukurydzianej w małej misce, mieszając trzepaczką; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje.