Stek pieprzowy na patelni

Stek pieprzowy na patelni
Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezglutenowych, stek pieprzowy Flash-In-The-Pan może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 40 g białka i 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 osobom. Za 4,83 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup skrobię kukurydzianą, ryż, groszek śnieżny i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Walentynki. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 57%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Francuski w mgnieniu oka: Stek z grilla z ziołami prowansalskimi, Stek smażony na błysk z puree z białej fasoli i Francuski w mgnieniu oka (wakacje): Kawior z czerwonej papryki w schłodzonych karczochach.

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż wołowinę, cebulę, zieloną paprykę i czosnek na maśle na średnim ogniu przez 5-7 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie, a mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj bulion i sos sojowy; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; wmieszać na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje. Wymieszaj pomidory, groszek śnieżny i paprykę; gotuj 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Jeśli chodzi o stek, to Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje ulubione dania. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Cannonball Merlot. Ma 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Kula armatnia Merlot
Kula armatnia Merlot
Nasz Merlot 2012 to euforia w butelce. Już sam szkarłatny kolor kusi wszystkie zmysły, a nos wypełniają kuszące aromaty amaretto, czarnej śliwki, świeżej figi i kandyzowanego fiołka. Wino ma pełne jedwabiste wejście z wyrafinowaną strukturą, wspaniałą koncentracją i zabawną teksturą, która powoli przechodzi w urzekający finisz świeżych wiśni, bogatej czekolady i przyprawionego ciasta.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn