Stek nadziewany Krabem z sosem Bearnaise to bezglutenowe danie główne. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 695 kalorii. Ten przepis służy 2. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, wino, bekon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurkowymi zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise, Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), oraz Stek i jajka po benedyktyńsku z sosem Béarnaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2
Wyjmij kraba z nóg, rozbij mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzać niewielką ilość oliwy z oliwek na patelni, dodać seler i cebulę gotować 1 minutę, dodać czosnek gotować przez kolejne 2 minuty mieszając lub aż seler i cebula zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać natkę pietruszki, pieprz i kraba, wymieszać, aby połączyć, usunąć i ustawić na jedną stronę.Steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Krab
5
Pokroić stek poziomo przez środek, uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Otwórz stek się więc jest butterflied, wziąć młotkiem mięsa i Funt lekko spłaszczyć.Mieszankę farszu podzielić między 2 steki, umieszczając ją na jednej połowie steku, drugą połowę złożyć na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6
Rozłóż pół łyżeczki chrzanu na wierzchu każdego steku, owinąć 2 boczniaki wokół każdego, aby zabezpieczyć.Gotować steki na gorącej patelni 2 minuty z każdej strony do brązowego,
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Pieprz Arbolowy
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Umieść steki w naczyniu odpornym na działanie pieca i gotuj w nagrzanym piekarniku o temperaturze 180 stopni Celsjusza przez 15-20 minut, w zależności od tego, jak grube są, aby uzyskać ładny różowy środek.SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Wlać bearnaise do rondla, dodać 200 ml ubijaczki do połączenia, podgrzewać mieszając, aż sos zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Dodaj sos, sok, wino, ocet, Tabasco, śmietanę i zioła, gotując mieszając, aż mieszanina zgęstnieje. Sos można pozostawić na ciepłym piecu, aby utrzymać ciepło, wystarczy od czasu do czasu wymieszać.Szparagi.Wykończ szparagi, weź 5 włóczek i zawiń plasterek boczku wokół, aby zabezpieczyć, powtórz z pozostałymi szparagami i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sos Tabasco
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
10
Umieść w naoliwionym naczyniu z pieca i gotuj przez 10 minut. Są gotowane w tej samej temperaturze co stek, więc po prostu pop je, gdy steki mają 10 więcej minut do go.To
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
11
Podawać: ja swoje podałam na zacieru, polane stekiem, na wierzchu ułożyć szparagi i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.