Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Nadziewane stek flanka dla dwóch spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 1339 kalorii, 82g białka, oraz 61 g tłuszczu. Jest idealny do valentin day. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka stek z flanki wołowiny, masło, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany stek nadziewany w stylu muffuletty (nadziewany Salumi, Provolone i sałatką z oliwek), Faszerowany Stek Z Flanki, oraz Faszerowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić 1 łyżeczka. masło na patelni średnio żaroodpornej na średnim ogniu.
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Zdjąć z ognia.
6
Stek Butterfly, przecinając go poziomo na pół, przecinając najgrubszą dłuższą stronę steka i uważając, aby nie przeciąć całej drogi na przeciwną stronę steka. Otwórz stek jak książkę; rozłóż dno 3/4 steku z mieszanką farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
7
Zwinąć, zaczynając od dolnego końca; związać bezpiecznie sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Roztopić pozostałe masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.