Stek i lepka szalotka z czerwonego wina

Stek i lepka szalotka z czerwonego wina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj steku i lepkiej szalotki z czerwonego wina. Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 54g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.43 za porcję. Jeśli masz masło, steki z polędwicy, ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 138 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest idealny do valentin day. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Glazurowane szalotki z czerwonym winem, Polędwica wołowa z szalotką i glazurą z czerwonego wina, oraz Ciepła Sałatka Z Ciecierzycy Z Szalotką I Czerwonym Winem Vinaigrette.

Instrukcje

1
Szalotki dusić na patelni z wodą przez 2-3 minuty, następnie odcedzić i odstawić. Doprawić steki odrobiną soli i dużą ilością pokruszonego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podgrzać połowę masła na patelni, aż skwierczy, a następnie gotować steki przez 3 min z każdej strony na średnie lub do czasu zrobić według własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjmij steki i utrzymuj ciepło. Podczas odpoczynku, dodać pozostałe masło do patelni, wrzucić szalotki, a następnie skwierczeć w lepkiej patelni, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj ocet balsamiczny i bąbelki przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
5
Dodaj wino i gotuj, aż będzie lepkie, następnie dodaj bulion wołowy i gotuj na wolnym ogniu, aż wszystko się połączy. Łyżka szalotki nad steki i służyć z fasolą zieloną i frytki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn