Stek i jajka po benedyktyńsku ze szparagami w sosie Bearnaise

Stek i jajka po benedyktyńsku ze szparagami w sosie Bearnaise
Stek i jajka po benedyktyńsku ze szparagami w sosie Bearnaise może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1042 kalorie, 40g białka, oraz 82g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.05 za porcję. 1340 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać listwę i pieprz, sos hollandaise, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Stek i jajka po benedyktyńsku z sosem Béarnaise, Grillowany stek z flanki i szparagi z masłem Béarnaise, oraz Jajka Szparagowe Benedykt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grilla posmarować olejem, podgrzać do średnio wysokiej temperatury, osuszyć stek, doprawić solą i pieprzem i grillować, około 2-4 minut na stronę średnio rzadkiego i odstawić.Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniej.Rozbij jajko do miski, zawiruj wodę w garnku i wlej jajko z miski do wody i powtórz kolejne jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Niech jajka gotować, aż białka są ustawione, ale żółtka nie są, o 2-3 protokół i wyłowić je.Powtórz dla pozostałych 2 jaj.Na talerzu angielskie muffinki, na wierzchu cienko pokrojony stek, szparagi, jajka w koszulce i sos bearnaise i cieszyć się ciepłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BearnaiseSOS Bearnaise
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
Jajko GotowaneJajko Gotowane
Stek W PlastrachStek W Plastrach
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia31
Magazyn