Stek i Irish Stout Pie to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz boczek, rodzynki, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stek i Irish Stout Pie, Irish Stout Shepherd ' s Pie, oraz Irish Stout Chicken.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na talerz ułożyć kostki steków i posypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Umieść smalec i boczek na dużej patelni na średnim ogniu; ciepła, aż smalec topi się i boczek zaczyna skwierczeć. Wymieszaj mąkę z kostkami steków z boczkiem i gorącym smalcem i gotuj, często mieszając, aż stek i boczek będą rumiane, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Smalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przenieś mieszaninę steków do dużego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
5
Gotować i mieszać cebulę i grzyby w tej samej patelni na średnim ogniu, aż cebula są lekko rumiane i grzyby są miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Przenieść do naczynia żaroodpornego z mieszaniną steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
7
Wymieszaj Irish stout beer, pietruszkę, rodzynki i brązowy cukier do mieszanki steków. Naczynie szczelnie przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Stout
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
8
Piec w nagrzanym piekarniku, od czasu do czasu mieszając, aż sos zgęstnieje i stek będzie miękki, około 2 i pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Usuń naczynie zapiekanki z piekarnika i zwiększ temperaturę do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Linia Deep-dish 9-calowy talerz ciasto z ciasta skorupy i piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest częściowo gotowane i lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Łyżka gotowanego steku nadzienia do częściowo upieczonej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
12
Pokrycie stek nadzienie z drugiej skorupy pie; szczypta górnej skorupy z dolnej skorupy szczelnie uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
13
Piec ciasto, aż górna skorupa jest złoty kolor, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.