Stek i Ale

Stek i Ale może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 4. Na 6,06 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 775 kalorii, 48g białka, oraz 59G tłuszczu. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka gałki muszkatołowej, cebula, steki z polędwicy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Make-ahead posiłek 3 Minute Steak Hoagies z sosem stek domowej roboty, Pan smażony stek i stek hamburgery z cebulą czerwonego wina i Laury chudego prezentów, oraz Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić steki z obu stron solą, pieprzem i masłem. Umieścić na gorącym grillu i brązowy z obu stron.
W holenderskim piekarniku lub żeliwnej patelni do smażenia dodaj 1/2 patyczka masła, cebulę, grzyby i sól.
Umieść pokrywkę na górze i pozwól im się pocić.
Dodaj piwo i umieść steki na patelni. Pozostawić do duszenia do miękkości.
Połącz tymianek, pietruszkę, gałkę muszkatołową, pozostałe masło i mąkę razem. Użyj tego do zagęszczania sosu, aby móc pokryć tył łyżki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah