Stek Glazurowany Pomarańczowo

Przepis na stek z pomarańczową glazurą można zrobić w około 30 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 194 kalorii, 27g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za $1.3 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka mielonego imbiru, okrągłego steku wołowego, sosu sojowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, który jest solidny. Podobne przepisy to Aunt Peggy ' s Orange Glazed Ham Steak, Pomarańczowe glazurowane bułeczki obiadowe z masłem żurawinowo-pomarańczowym, oraz Po Prostu Glazurowany Stek.
Instrukcje
Wymieszaj sos stekowy, marmoladę, sos sojowy i imbir.
Grilluj stek przez 7 do 8 minut z każdej strony lub do momentu ugotowania, szczotkując 1/4 szklanki mieszanki sosu stekowego podczas ostatnich 2 minut grillowania.
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem do podania.
Podgrzej pozostałą mieszankę sosu stekowego.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Stek działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, Jest Villa Jolanda Moscato i brzoskwinia. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Villa Jolanda Moscato I Brzoskwinia]()
Villa Jolanda Moscato I Brzoskwinia
Genialny, słomkowo-żółty kolor, dość intensywny i aromatyczny. Pyszne musujące o smaku brzoskwiniowym, które jest delikatne i słodkie. Idealny do deserów, a zwłaszcza do wypieków