Stek Flank Z Pomidorowo-Oliwkowym Smakiem

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Stek z flanki z pomidorowo-oliwkowym smakiem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony stek z flanki z pomidorowo-Scallion Relish, Stek z polędwicy kukurydziano-pomidorowej i grillowanym pieczywem czosnkowym, oraz Stek Flank z melonowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek posypać równomiernie solą i pieprzem.
Gotować stek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Usuń stek, i odcedzić, zastrzegając 1 łyżka kapieli na patelni; dodać czosnek, i smażyć 1 minutę.
Dodaj wino, pomidory, oliwki i ocet; gotować 10 minut lub do zmniejszenia o połowę. Natkę pietruszki wymieszać.
Stek pokroić po przekątnej ziarna na cienkie plastry i podawać z mieszaniną pomidorową.
Dekorować, w razie potrzeby.