Stek Flank Crostini z Chimichurri i Vidalia Relish
Flank stek Crostini z Chimichurri i Vidalia smak może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.54 za porcję. Ta przystawka ma 742 kalorie, 23G białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól koszerna i pieprz, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 25-minutowy stek z cebulową sałatką ze zwęglonych Vidalian, Chimichurri Flank Steak, oraz Stek z flanki z Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wymieszaj wino, cassis, olej i czarny pieprz w niereaktywnym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Creme De Cassis
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Dodać stek, obrócić do płaszcza i marynować w temperaturze pokojowej 1 godzinę.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
SOS: zmiksować zioła i czosnek w robocie kuchennym, aż będą grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj 3/4 szklanki oleju, 1/4 szklanki octu i soli i pieprzu, do smaku, i puls, aby zupy vinaigrette będzie wyglądać nieco kremowy, aż osiądzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Dodać więcej oleju i / lub octu, jeśli jest zbyt gęsty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Stek wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem. Grill, przykryty, aż ładnie zwęglone i średnio rzadkie, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Wyjąć z grilla i odpocząć 5 do 10 minut przed krojeniem przez ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Cebulę posmarować olejem rzepakowym i doprawić masą, solą i pieprzem. Cebulę grillować, obracając, aż będzie zwęglona i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Zdjąć z grilla i grubo posiekać. Posiekać ponownie z zielonej cebuli, a następnie wymieszać je razem z chile, olej, ocet, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cały Imbir, Rozgnieciony
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Pokrój bagietkę na przekątnej 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
4
Posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem i krótko grillować, aż zacznie chrupnąć. Top każdy kawałek z jakimś sosem, plaster lub 2 stek, więcej sosu i niektóre smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.