Stek Fajita Burritos
Stek Fajita Burritos może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 941 kalorii, 47g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.03 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz canolan oleju, śmietany, mąki tortille, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Veggie Fajita Burritos, Kurczak Fajita Śniadanie Burritos, oraz Pieczony Kurczak Fajita Burritos dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.