Stek Coulotte z Duszowaną cebulą i chrzanową bułką tartą

Stek Coulotte z Duszowaną cebulą i chrzanową bułką tartą
Ten wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Ten przepis od SippitySup ma 13 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, musztardę dijon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem W. Sos Chrzanowy (Sara Moulton, Duszony mostek wołowy z czerwonym winem z sosem chrzanowym i latającymi dyskami cioci Rifki, oraz Stek duszony w winie z rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Rozłóż bułkę tartą na blasze do pieczenia i piec do wyschnięcia i tosty, 5 do 10 protokół. Roztopić masło w małej, patelni ciężkiej ustawić na średnim ogniu i dodać bułkę tartą, chrzan, i musztarda. Mieszać, aż okruchy są dobrze pokryte i złocisty brązowy, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.Steki obficie przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. W ciężkiej patelni wystarczająco duże, aby trzymać steki bez tłoku, rozgrzać olej na dużym ogniu. Gdy bardzo gorące, ale jeszcze nie palenie, dodać steki i brązowy je na 1 minutę z każdej strony. Zmniejsz ogień do średniej wysokości i gotuj przez 3 do 4 minut więcej na stronę dla Rzadkich do średnio rzadkich (temperatura wewnętrzna od 120 do 135 stopni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Steki przełożyć na talerz i obłożyć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu na patelni i dodać cebulę i czosnek. Gotować na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wlać wino i doprowadzić do wrzenia, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Kontynuuj gotowanie, aż płyn się zmniejszy i sypnie i doprawić do smaku solą i pieprzem. Na półmisku wymieszać cebulę, posypać bułką tartą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn