Stek Coulotte z Duszowaną cebulą i chrzanową bułką tartą
Ten wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Ten przepis od SippitySup ma 13 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, musztardę dijon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem W. Sos Chrzanowy (Sara Moulton, Duszony mostek wołowy z czerwonym winem z sosem chrzanowym i latającymi dyskami cioci Rifki, oraz Stek duszony w winie z rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni.
Rozłóż bułkę tartą na blasze do pieczenia i piec do wyschnięcia i tosty, 5 do 10 protokół. Roztopić masło w małej, patelni ciężkiej ustawić na średnim ogniu i dodać bułkę tartą, chrzan, i musztarda. Mieszać, aż okruchy są dobrze pokryte i złocisty brązowy, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.Steki obficie przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. W ciężkiej patelni wystarczająco duże, aby trzymać steki bez tłoku, rozgrzać olej na dużym ogniu. Gdy bardzo gorące, ale jeszcze nie palenie, dodać steki i brązowy je na 1 minutę z każdej strony. Zmniejsz ogień do średniej wysokości i gotuj przez 3 do 4 minut więcej na stronę dla Rzadkich do średnio rzadkich (temperatura wewnętrzna od 120 do 135 stopni).
Steki przełożyć na talerz i obłożyć luźno folią.
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu na patelni i dodać cebulę i czosnek. Gotować na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Wlać wino i doprowadzić do wrzenia, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Kontynuuj gotowanie, aż płyn się zmniejszy i sypnie i doprawić do smaku solą i pieprzem. Na półmisku wymieszać cebulę, posypać bułką tartą i podawać.