Stek Coulotte z Duszowaną cebulą i chrzanową bułką tartą

Stek Coulotte z Duszowaną cebulą i chrzanową bułką tartą
Ten wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Ten przepis od SippitySup ma 13 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, musztardę dijon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem W. Sos Chrzanowy (Sara Moulton, Duszony mostek wołowy z czerwonym winem z sosem chrzanowym i latającymi dyskami cioci Rifki, oraz Stek duszony w winie z rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozłóż bułkę tartą na blasze do pieczenia i piec do wyschnięcia i tosty, 5 do 10 protokół. Roztopić masło w małej, patelni ciężkiej ustawić na średnim ogniu i dodać bułkę tartą, chrzan, i musztarda. Mieszać, aż okruchy są dobrze pokryte i złocisty brązowy, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.Steki obficie przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. W ciężkiej patelni wystarczająco duże, aby trzymać steki bez tłoku, rozgrzać olej na dużym ogniu. Gdy bardzo gorące, ale jeszcze nie palenie, dodać steki i brązowy je na 1 minutę z każdej strony. Zmniejsz ogień do średniej wysokości i gotuj przez 3 do 4 minut więcej na stronę dla Rzadkich do średnio rzadkich (temperatura wewnętrzna od 120 do 135 stopni).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Steki przełożyć na talerz i obłożyć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu na patelni i dodać cebulę i czosnek. Gotować na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wlać wino i doprowadzić do wrzenia, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Kontynuuj gotowanie, aż płyn się zmniejszy i sypnie i doprawić do smaku solą i pieprzem. Na półmisku wymieszać cebulę, posypać bułką tartą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn