Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego

Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego
Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 44g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 6,93 zł za porcję, ten przepis okładki 42% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Walentynki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, sól i pieprz, sól i pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany wieszak stek z grzybami Demi-Glace, Flatiron stek z ziemniakami Herbed Red Bliss, marmoladą z czerwonej cebuli i czerwonym winem Demi-Glace, oraz Demi-Glace podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Spłukać polędwicę w celu usunięcia pozostałości i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Strip SteakStrip Steak
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Połącz chrzan i czarny pieprz w małej misce, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Polędwicę ułożyć na patelni i w całości pokryć pastą. Piecz, aż mięso osiągnie temperaturę wewnętrzną od 140 do 142 stopni F, mierzoną za pomocą termometru do natychmiastowego odczytu, około 30 do 40 minut, a następnie wyjmij z piekarnika i pozwól odpocząć, aby przenieść gotować do około 150 stopni dla średnio rzadkich lub gotować przez dowolny okres czasu (zwykle określony na termometrze do mięsa) dla pożądanego poziomu gotowości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Do sosu rozgrzać olej z pestek winogron w dużym rondlu na średnim ogniu. Kiedy zacznie migotać, dodaj kawałki wołowiny i gotuj przez około 10 minut, aż zobaczysz, że tłuszcz jest wytapiany z mięsa. Powinieneś wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu lub, jeśli to konieczne, uzupełnić olejem z pestek winogron, jeśli nie masz 2 łyżek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodać czosnek i cebulę i delikatnie podsmażyć, aż cebula stanie się półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Wlać piwo na patelnię i gotować na średnim ogniu, aż większość alkoholu odparuje, a następnie wymieszać z bazą wołową (która została rozcieńczona w wodzie) i pastą pomidorową. Wróć do wrzenia, obniż ciepło do średnio-niskiego i pozwól zmniejszyć o połowę. Przecedzić do miski i stopniowo ubijać w kostce masła. Gniazdo miski w innej misce wypełnionej gorącą wodą i przykryć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Baza WołowaBaza Wołowa
AlkoholAlkohol
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
W przypadku mieszanki warzywnej, sparzyć marchew i fasolę przez 2 minuty w osolonej wodzie i dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Haricots VertsHaricots Verts
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Rozgrzej olej z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni saute. Kiedy zacznie migotać, dodaj szalotkę, paprykę, marchewkę i zieloną fasolkę i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Smażyć, aż szalotka stanie się półprzezroczysta, a papryka zacznie mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
11
Wyjąć do miski i przykryć, aż będą potrzebne. Zarezerwuj patelnię saute.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
12
Na rissole gotuj ziemniaki do miękkości i dobrze odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
13
W przypadku krążków cebulowych olej rozgrzać na patelni reserved saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
14
Połącz mąkę, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól w małej misce i wlej piwo do strumienia, stale ubijając. W cieście zanurzyć plasterki cebuli i smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ogrzać. Wyrzucić olej i zarezerwować patelnię saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
16
Wróć do strony rissole. W tej samej patelni saute Pan rozgrzać 1 łyżkę oleju z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni, rezerwując drugą łyżkę. Kiedy zacznie migotać, podsmażyć białą cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Cebula BiałaCebula Biała
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
17
Przełóż cebulę na ziemniaki, które zostały ugotowane na rissole, rezerwując patelnię saute. Ziemniaki doprawiamy do smaku solą i pieprzem, a następnie rozgniatamy. Fold w szalotki i kraba starając się uniknąć rozbicia kraba. Odstawić do czasu aż ostygnie, a następnie użyć 3-calowych noży okrągłych jako formy i uformować mieszaninę ziemniaków / krabów w okręgi. Na tej samej patelni podgrzej dodatkowy olej z pestek winogron na średnim ogniu i usmaż placki ziemniaczane, pozostawiając niezakłócone przez pierwsze 2 do 3 minut z każdej strony, aby rozpocząć proces karmelizacji i zapobiec rozpadowi ciasta. Kiedy zobaczysz, że krawędzie ciasta zaczynają się złocistobrązowo, odwróć i przypal drugą stronę. Następnie gotować, aż ciasto będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
18
Zdjąć z ognia i utrzymać ciepło.
19
Polędwica pieczona w plasterkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
20
Umieść rissole okrąg na talerzu.
21
Na wierzchu ułożyć pokrojoną wołowinę i łyżkę demi-glace. Wierzch z krążkami cebuli. Ułóż trochę warzywnej mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski

Składniki

2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy2Batoniki toffi Heathbaza wołowa wymieszana z 2 szklankami wodybaza wołowa wymieszana z 2 szklankami wody1kgspolędwica wołowa Cała, okrojona z tłuszczu i okrojonapolędwica wołowa Cała, okrojona z tłuszczu i okrojona22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło w kostcemasło w kostce2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej rzepakowy, w razie potrzeby, do smażenia krążków cebulowycholej rzepakowy, w razie potrzeby, do smażenia krążków cebulowych4largesmarchewki, obrane i pokrojone w kawałki i blanszowane przez 2 minuty w osolonej wodziemarchewki, obrane i pokrojone w kawałki i blanszowane przez 2 minuty w osolonej wodzie32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy8krewetki i żyłkiTłuszcz i dodatki z wołowinyTłuszcz i dodatki z wołowiny1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2Duże goździkiczosnek, lekko rozgnieciony z boku ostrza noża i mielonyczosnek, lekko rozgnieciony z boku ostrza noża i mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolej z pestek winogronolej z pestek winogron22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuolej z pestek winogron (potrzebny do podsmażenia odpowiednio cebuli i ciasta ryżowego)olej z pestek winogron (potrzebny do podsmażenia odpowiednio cebuli i ciasta ryżowego)2Batoniki toffi Heatholej z pestek winogronolej z pestek winogron1łyżka czerwony ocet winnyzielona papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte juliennezielona papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte julienne454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeharicots verts, przycięteharicots verts, przycięte591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechrzan preparowanychrzan preparowany1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedry hopped pale aledry hopped pale ale340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedry hopped pale aledry hopped pale ale227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegotowane backfin lub bryłka crabmeat (unikać konserw)gotowane backfin lub bryłka crabmeat (unikać konserw)3largesziemniaki, obrane i pokrojone w 1-calowe kawałkiziemniaki, obrane i pokrojone w 1-calowe kawałki1łyżka czerwony ocet winnyczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli8krewetki i żyłkiSólSól8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz32 łyżki roztopionego masłaszalotki, tylko białe i delikatne zielone części, pokrojone po przekątnej w plastry o grubości 1/4 calaszalotki, tylko białe i delikatne zielone części, pokrojone po przekątnej w plastry o grubości 1/4 cala2szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona11 łyżka suszonego oreganoDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1( bakłażany)cebula biała, pokrojona w kostkę małacebula biała, pokrojona w kostkę mała1łyżka czerwony ocet winnycebula biała, pokrojona w plastry 1/2 calacebula biała, pokrojona w plastry 1/2 cala1łyżka czerwony ocet winnyżółta papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte julienneżółta papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn