Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego
Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 44g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 6,93 zł za porcję, ten przepis okładki 42% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Walentynki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, sól i pieprz, sól i pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany wieszak stek z grzybami Demi-Glace, Flatiron stek z ziemniakami Herbed Red Bliss, marmoladą z czerwonej cebuli i czerwonym winem Demi-Glace, oraz Demi-Glace podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Spłukać polędwicę w celu usunięcia pozostałości i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Strip Steak
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Połącz chrzan i czarny pieprz w małej misce, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Polędwicę ułożyć na patelni i w całości pokryć pastą. Piecz, aż mięso osiągnie temperaturę wewnętrzną od 140 do 142 stopni F, mierzoną za pomocą termometru do natychmiastowego odczytu, około 30 do 40 minut, a następnie wyjmij z piekarnika i pozwól odpocząć, aby przenieść gotować do około 150 stopni dla średnio rzadkich lub gotować przez dowolny okres czasu (zwykle określony na termometrze do mięsa) dla pożądanego poziomu gotowości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Do sosu rozgrzać olej z pestek winogron w dużym rondlu na średnim ogniu. Kiedy zacznie migotać, dodaj kawałki wołowiny i gotuj przez około 10 minut, aż zobaczysz, że tłuszcz jest wytapiany z mięsa. Powinieneś wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu lub, jeśli to konieczne, uzupełnić olejem z pestek winogron, jeśli nie masz 2 łyżek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać czosnek i cebulę i delikatnie podsmażyć, aż cebula stanie się półprzezroczysta.
Wlać piwo na patelnię i gotować na średnim ogniu, aż większość alkoholu odparuje, a następnie wymieszać z bazą wołową (która została rozcieńczona w wodzie) i pastą pomidorową. Wróć do wrzenia, obniż ciepło do średnio-niskiego i pozwól zmniejszyć o połowę. Przecedzić do miski i stopniowo ubijać w kostce masła. Gniazdo miski w innej misce wypełnionej gorącą wodą i przykryć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Baza Wołowa
Alkohol
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
W przypadku mieszanki warzywnej, sparzyć marchew i fasolę przez 2 minuty w osolonej wodzie i dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Mieszane
Haricots Verts
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Rozgrzej olej z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni saute. Kiedy zacznie migotać, dodaj szalotkę, paprykę, marchewkę i zieloną fasolkę i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Słonina Wieprzowa
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Smażyć, aż szalotka stanie się półprzezroczysta, a papryka zacznie mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
11
Wyjąć do miski i przykryć, aż będą potrzebne. Zarezerwuj patelnię saute.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Na rissole gotuj ziemniaki do miękkości i dobrze odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
13
W przypadku krążków cebulowych olej rozgrzać na patelni reserved saute na średnim ogniu.
Połącz mąkę, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól w małej misce i wlej piwo do strumienia, stale ubijając. W cieście zanurzyć plasterki cebuli i smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ogrzać. Wyrzucić olej i zarezerwować patelnię saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Wróć do strony rissole. W tej samej patelni saute Pan rozgrzać 1 łyżkę oleju z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni, rezerwując drugą łyżkę. Kiedy zacznie migotać, podsmażyć białą cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Cebula Biała
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
Przełóż cebulę na ziemniaki, które zostały ugotowane na rissole, rezerwując patelnię saute. Ziemniaki doprawiamy do smaku solą i pieprzem, a następnie rozgniatamy. Fold w szalotki i kraba starając się uniknąć rozbicia kraba. Odstawić do czasu aż ostygnie, a następnie użyć 3-calowych noży okrągłych jako formy i uformować mieszaninę ziemniaków / krabów w okręgi. Na tej samej patelni podgrzej dodatkowy olej z pestek winogron na średnim ogniu i usmaż placki ziemniaczane, pozostawiając niezakłócone przez pierwsze 2 do 3 minut z każdej strony, aby rozpocząć proces karmelizacji i zapobiec rozpadowi ciasta. Kiedy zobaczysz, że krawędzie ciasta zaczynają się złocistobrązowo, odwróć i przypal drugą stronę. Następnie gotować, aż ciasto będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek