Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego

Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego
Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 44g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 6,93 zł za porcję, ten przepis okładki 42% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Walentynki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, sól i pieprz, sól i pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany wieszak stek z grzybami Demi-Glace, Flatiron stek z ziemniakami Herbed Red Bliss, marmoladą z czerwonej cebuli i czerwonym winem Demi-Glace, oraz Demi-Glace podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Spłukać polędwicę w celu usunięcia pozostałości i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Strip SteakStrip Steak
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Połącz chrzan i czarny pieprz w małej misce, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Polędwicę ułożyć na patelni i w całości pokryć pastą. Piecz, aż mięso osiągnie temperaturę wewnętrzną od 140 do 142 stopni F, mierzoną za pomocą termometru do natychmiastowego odczytu, około 30 do 40 minut, a następnie wyjmij z piekarnika i pozwól odpocząć, aby przenieść gotować do około 150 stopni dla średnio rzadkich lub gotować przez dowolny okres czasu (zwykle określony na termometrze do mięsa) dla pożądanego poziomu gotowości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
5
Do sosu rozgrzać olej z pestek winogron w dużym rondlu na średnim ogniu. Kiedy zacznie migotać, dodaj kawałki wołowiny i gotuj przez około 10 minut, aż zobaczysz, że tłuszcz jest wytapiany z mięsa. Powinieneś wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu lub, jeśli to konieczne, uzupełnić olejem z pestek winogron, jeśli nie masz 2 łyżek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać czosnek i cebulę i delikatnie podsmażyć, aż cebula stanie się półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Wlać piwo na patelnię i gotować na średnim ogniu, aż większość alkoholu odparuje, a następnie wymieszać z bazą wołową (która została rozcieńczona w wodzie) i pastą pomidorową. Wróć do wrzenia, obniż ciepło do średnio-niskiego i pozwól zmniejszyć o połowę. Przecedzić do miski i stopniowo ubijać w kostce masła. Gniazdo miski w innej misce wypełnionej gorącą wodą i przykryć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Baza WołowaBaza Wołowa
AlkoholAlkohol
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
W przypadku mieszanki warzywnej, sparzyć marchew i fasolę przez 2 minuty w osolonej wodzie i dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Haricots VertsHaricots Verts
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
9
Rozgrzej olej z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni saute. Kiedy zacznie migotać, dodaj szalotkę, paprykę, marchewkę i zieloną fasolkę i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Smażyć, aż szalotka stanie się półprzezroczysta, a papryka zacznie mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
11
Wyjąć do miski i przykryć, aż będą potrzebne. Zarezerwuj patelnię saute.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Na rissole gotuj ziemniaki do miękkości i dobrze odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
13
W przypadku krążków cebulowych olej rozgrzać na patelni reserved saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
14
Połącz mąkę, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól w małej misce i wlej piwo do strumienia, stale ubijając. W cieście zanurzyć plasterki cebuli i smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
15
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ogrzać. Wyrzucić olej i zarezerwować patelnię saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
16
Wróć do strony rissole. W tej samej patelni saute Pan rozgrzać 1 łyżkę oleju z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni, rezerwując drugą łyżkę. Kiedy zacznie migotać, podsmażyć białą cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Cebula BiałaCebula Biała
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
17
Przełóż cebulę na ziemniaki, które zostały ugotowane na rissole, rezerwując patelnię saute. Ziemniaki doprawiamy do smaku solą i pieprzem, a następnie rozgniatamy. Fold w szalotki i kraba starając się uniknąć rozbicia kraba. Odstawić do czasu aż ostygnie, a następnie użyć 3-calowych noży okrągłych jako formy i uformować mieszaninę ziemniaków / krabów w okręgi. Na tej samej patelni podgrzej dodatkowy olej z pestek winogron na średnim ogniu i usmaż placki ziemniaczane, pozostawiając niezakłócone przez pierwsze 2 do 3 minut z każdej strony, aby rozpocząć proces karmelizacji i zapobiec rozpadowi ciasta. Kiedy zobaczysz, że krawędzie ciasta zaczynają się złocistobrązowo, odwróć i przypal drugą stronę. Następnie gotować, aż ciasto będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
18
Zdjąć z ognia i utrzymać ciepło.
19
Polędwica pieczona w plasterkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
20
Umieść rissole okrąg na talerzu.
21
Na wierzchu ułożyć pokrojoną wołowinę i łyżkę demi-glace. Wierzch z krążkami cebuli. Ułóż trochę warzywnej mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski

Składniki

2warzywo (np. szpinak)cp. cebulacp. cebula2warzywo (np. szpinak)baza wołowa wymieszana z 2 szklankami wodybaza wołowa wymieszana z 2 szklankami wody1kgspolędwica wołowa Cała, okrojona z tłuszczu i okrojonapolędwica wołowa Cała, okrojona z tłuszczu i okrojona2Spód: okruszki z herbatników grahamkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2Spód: okruszki z herbatników grahammasło w kostcemasło w kostce2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej rzepakowy, w razie potrzeby, do smażenia krążków cebulowycholej rzepakowy, w razie potrzeby, do smażenia krążków cebulowych4largesmarchewki, obrane i pokrojone w kawałki i blanszowane przez 2 minuty w osolonej wodziemarchewki, obrane i pokrojone w kawałki i blanszowane przez 2 minuty w osolonej wodzie3Spód: okruszki z herbatników grahammrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy8krewetki i żyłkiTłuszcz i dodatki z wołowinyTłuszcz i dodatki z wołowiny1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2Duże goździkiczosnek, lekko rozgnieciony z boku ostrza noża i mielonyczosnek, lekko rozgnieciony z boku ostrza noża i mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolej z pestek winogronolej z pestek winogron2Spód: okruszki z herbatników grahamolej z pestek winogron (potrzebny do podsmażenia odpowiednio cebuli i ciasta ryżowego)olej z pestek winogron (potrzebny do podsmażenia odpowiednio cebuli i ciasta ryżowego)2warzywo (np. szpinak)olej z pestek winogronolej z pestek winogron1łyżka czerwony ocet winnyzielona papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte juliennezielona papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte julienne454papryka habaneroharicots verts, przycięteharicots verts, przycięte591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechrzan preparowanychrzan preparowany1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedry hopped pale aledry hopped pale ale340papryka habanerodry hopped pale aledry hopped pale ale227papryka habanerogotowane backfin lub bryłka crabmeat (unikać konserw)gotowane backfin lub bryłka crabmeat (unikać konserw)3largesziemniaki, obrane i pokrojone w 1-calowe kawałkiziemniaki, obrane i pokrojone w 1-calowe kawałki1łyżka czerwony ocet winnyczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli8krewetki i żyłkiSólSól8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz32 łyżki roztopionego masłaszalotki, tylko białe i delikatne zielone części, pokrojone po przekątnej w plastry o grubości 1/4 calaszalotki, tylko białe i delikatne zielone części, pokrojone po przekątnej w plastry o grubości 1/4 cala2szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona1porcja startego parmezanuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1( bakłażany)cebula biała, pokrojona w kostkę małacebula biała, pokrojona w kostkę mała1łyżka czerwony ocet winnycebula biała, pokrojona w plastry 1/2 calacebula biała, pokrojona w plastry 1/2 cala1łyżka czerwony ocet winnyżółta papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte julienneżółta papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn