Steakhouse Cheddar Burger z ciepłym boczkiem sosem BBQ

Steakhouse Cheddar Burger z ciepłym boczkiem sosem BBQ
Steakhouse Cheddar Burger z ciepłym boczkiem sosem BBQ może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 30g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól i mielony pieprz, mieloną polędwicę wołową, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bekon Cheddar Ser Burger, Boczek Cheddar Burger Przepis, oraz Faszerowany boczek-Cheddar BBQ Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać wołowinę, SOS stek, sól i pieprz. Uformować na 4 paszteciki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sos Do StekówSos Do Steków
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
W 8-calowej patelni, gotować boczek, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać cebulę, brązowy cukier, sól i pieprz; gotować około 3 protokół lub aż cebula jest gotowane. Wymieszać z ketchupem; gotować 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
4
Zdjąć z ognia.
5
Przenieść sos do miski; przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Gotować około 5 minut z każdej strony lub do termometru mięsa włożonego w środku pasztecików czyta 71°. Top z serem; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach bułek. Wierzch z ciepłym sosem BBQ boczkowo-cebulowym; przykryć górną połówką bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn