Steakhouse Cheddar Burger z ciepłym boczkiem sosem BBQ
Steakhouse Cheddar Burger z ciepłym boczkiem sosem BBQ może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 30g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól i mielony pieprz, mieloną polędwicę wołową, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bekon Cheddar Ser Burger, Boczek Cheddar Burger Przepis, oraz Faszerowany boczek-Cheddar BBQ Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać wołowinę, SOS stek, sól i pieprz. Uformować na 4 paszteciki; odstawić.
W 8-calowej patelni, gotować boczek, aż rumiane.
Dodać cebulę, brązowy cukier, sól i pieprz; gotować około 3 protokół lub aż cebula jest gotowane. Wymieszać z ketchupem; gotować 1 do 2 minut.
Przenieść sos do miski; przykryć i odstawić.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Gotować około 5 minut z każdej strony lub do termometru mięsa włożonego w środku pasztecików czyta 71°. Top z serem; gotować 1 minutę dłużej.
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach bułek. Wierzch z ciepłym sosem BBQ boczkowo-cebulowym; przykryć górną połówką bułek.