Steak de Burgo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj stek de Burgo. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,47 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać masło, bazylia, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pan smażony stek i stek hamburgery z cebulą czerwonego wina i Laury chudego prezentów, Make-ahead posiłek 3 Minute Steak Hoagies z sosem stek domowej roboty, oraz Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Odstawić masło czosnkowe na 2 godziny w temperaturze pokojowej.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Steki posypać solą i pieprzem. Steki z grilla do pożądanej doneness, około 4 minut na stronie średnio rzadkie.
Umieść patelnię masła czosnkowego na krawędzi grilla, aby się nagrzać.
Przenieś steki na talerze. Łyżka masła czosnkowego.
Posypać ziołami i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.