Steak and Vegetable Kabobs

Steak and Vegetable Kabobs
Stek i warzywa Kabobs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Walentynki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Stek Warzywny Kabobs, Grillowany stek i Kaboby warzywne, oraz Summer Steak Kabobs.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć pierwsze siedem składników; odstawić. Na metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach na przemian nitkuj mięso i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść w dużym szklanym naczyniu.
3
Zalać marynatą kabobs; przykryć i przechowywać w lodówce przez 6 godzin lub przez noc, obracając kilka razy. Goździki wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
4
Grillować na średnim ogniu, aż mięso osiągnie pożądaną doneness i warzywa są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze typy na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Bonterran Elysian organicznie uprawiany Merlot z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Bonterra Elysian Organicznie Uprawiany Merlot
Bonterra Elysian Organicznie Uprawiany Merlot
To wino ma aromaty czarnej porzeczki, czarnych wiśni i odrobiny dymu drzewnego ze smakami śliwek, ciemnych jagód, tosty dębu i przyprawy waniliowej. W ustach to wino ma elegancki i powściągliwy styl z ładną strukturą i równowagą, miękkimi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Magazyn