Stary Dobry Wiejski Farsz
Stary, dobry wiejski farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 25g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką sól, przyprawę do drobiu, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dobre Jedzenie Wiejski Powiew, Farsz Do Zbiorów Wiejskich, oraz Farsz Do Chleba Wiejskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pokruszyć suszony w piekarniku chleb w dużej misce.
Gotować kiełbasę na dużej patelni, aż zacznie brązowieć.
Dodaj seler i cebulę i saute aż przezroczysty, 5 do 10 protokół.
Polać chlebem i mieszanką ryżową.
Dodać bulion i dobrze wymieszać.
Dodaj sól, pieprz, szałwię i przyprawę do drobiu.
Dodać ubite jajka i roztopione masło.
Dobrze wymieszać. Rezerwa 2 łyżki mieszanki farszu do sosu z podrobów grzybowych.
Wlać farsz do natłuszczonej patelni i piec, aż gotowane przez i złoty kolor, o 45 protokół.
Doprowadzić bulion i podroby do wrzenia.
Dodać bulionówkę i zastrzeżoną mieszankę farszu. Zrobić zawiesinę, ubijając razem skrobię kukurydzianą i wodę i dodać do wrzącego wywaru; gotować 2 do 3 minut. W międzyczasie, podsmażyć grzyby, aż rumiane na maśle.
Do sosu dodać pieczarki z jajkiem, solą i pieprzem, do smaku.