Stary Cydr Virginia Wassail

Stary Cydr Virginia Wassail
Stary Cydr Virginia Wassail może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 156 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 347 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, laski cynamonu, sok ananasowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cydr Wassail, Cydr Ananasowy Wassail, oraz Cider Wassail Punch.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu połączyć cydr jabłkowy, sok pomarańczowy, sok ananasowy, laski cynamonu, goździki i miód. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu lub przenieść do powolnej kuchenki, aby utrzymać ciepło podczas podawania. W razie potrzeby odcedzić laski cynamonu i goździki przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
JabłecznikJabłecznik
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn