Staromodny Sukkotasz
Staromodny Sukkotash może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 187 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wodę, sól, fasola lima, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sukkotasz, Sukkotasz, oraz Sukkotasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową; osuszyć na ręczniku papierowym. Gotować i mieszać cebulę w zastrzeżonych kapieli boczku do miękkości.
Dodać fasolę lima i wodę; wymieszać. Gotować 5 min. lub aż fasola będzie po prostu delikatna, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszaj kukurydzę, mleko, masło i ocet. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego; gotować na wolnym ogniu 10 min. Wymieszać z boczkiem. Doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Jasny jasnożółty. Nos jest czysty z pięknymi ziołowymi nutami, trawą cytrynową,miechunką i nutą poziomek. Podniebienie jest świeże i soczyste z delikatną, kremową konsystencją, eleganckimi owocami i długim, mineralnym wykończeniem. Dobrze komponuje się z sałatkami, owocami morza i lekkimi daniami z kurczaka.