Staromodny pasztet z indyka topi się
Old-Fashioned Turkey Patty Melts może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 53 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 465 kalorii . Ten przepis służy 5 osobom. Za 4,02 USD za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dość drogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka sera provolone, dżemu z bekonu, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał wynik 86% , co jest wynikiem doskonałym. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Old-Fashioned Turkey Patty Melts , Patty Melts i Patty Melts .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do grillowania.
W dużej misce wymieszaj indyka, sos stekowy, tymianek, sól i pieprz. Z powstałej masy uformuj 5 kotletów. Smażyć paszteciki, w razie potrzeby partiami, na patelni na średnim ogniu, aż będą ugotowane, około 6 minut z każdej strony.
Na dużej patelni rozpuść 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodaj grzyby i cebulę i smaż, aż cebula będzie miękka, od 8 do 10 minut, często mieszając.
Usuń mieszaninę z patelni; odstawić i trzymać w cieple.
Chleb posmaruj masłem z obu stron, połóż na patelni i grilluj z obu stron, aż się zarumieni.
W razie potrzeby wyjmij i posmaruj dżemem z bekonu.
Ułóż podpieczony chleb w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Na każdym ułóż 1 kotlet. Podzielić mieszaninę cebuli pomiędzy kotlety i na każdym z nich położyć 1 plasterek sera. Zapiekaj, aż ser się roztopi.